Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

JANDARMA’DAN DUYGULANDIRAN YEMEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sosyal sorumluluk projesi ile Yahşihan halkının haklı takdirlerini kazanan İlçe Jandarma komutanlığı, Şehit ve Gazi aileleri onuruna yemek programı düzenledi.
 
ONUR DUYUYORUZ
Yahşihan İlçe Jandarma komutanlığı, Şehit ve Gazi Aileleri onuruna yemek düzenleyerek onure etti. Yahşihan Kaymakamı ve İlçe Jandarma komutanlığı mensupları ile Kırıkkale Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat ÖCAL’ın katıldığı yemekte konuşan ilçe Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN, İnsanların çalışarak pek çok rütbe ve unvanlar elde edebileceğini ancak şehitlik ve gazilik rütbesinin hayat karşılığında elde edilmekte ve inanç sayesinde kazanılmakta olduğunu söyledi. Şehitlerin nurlanmış, gazilerin ise onurlanmış asker olduğunu vurgulayan Özen, Şehit aileleri ve gazileri  İlçe Jandarma Komutanlığının düzenledikleri yemek programında ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirtti.
 
KAYNAŞMAK İÇİN ÖNEMLİ BİRLEŞME
Yemekte Kırıkkale Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği adına konuşan Dernek Başkanı Rıfat ÖCAL ise “Bizlerin kaynaşması için bu yemekler çok önemli buluşmalarımıza ve birleşmelerimize vesile olduğunuz için arkadaşlarım adına başta Yahşihan Kaymakamımız olmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Acı ve tatlı günlerimizde hep yanımızdasınız, var olun” diye konuştu. Düzenlenen yemek programının ardından hatıra fotografları çekildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu