Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Jandarma’ya anlamlı ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Demeği, Jandarmanın 178’nci kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

 

BİLGİ ALINDI

Ziyarete Demek Başkanı Mehmet Emin Erkoç, Başkan Yardımcısı Hıdır Kuşçu, Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey Başkanı Hafize Yıldız ve demek üyeleri katıldı. Ziyarette demek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Erkoç, amaçlarının tüm engelliler için eğitim, kültür, spor, sağlık ve sosyal içerikli kamu yararına yenilikçi projeler üretmek, ilgili kurumlarla engelli sorunlarına çözüm aramak ve engelli üyelerin kendine kendine yeterli olmasını desteklemek olduğunu söyledi.

 

ENGELLİ DOSTU

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Herkesin bir engelli adayı olduğunu, engelliler için yaptıkları herşeyi aslında kendileri için yaptıklarını ve yaşama sevinciyle hayata tutunan engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını söyleyen Çakmak, “Kırıkkale’de bulunan tüm jandarma binaları engelli dostu. Tüm engelli vatandaşlarımıza Jandarma’nın sunduğu hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilecek ortamın tesis edildi. Ayrıca Jandarma’ya gelemeyecek durumda olanlar için bir telefon kadar yakın, ihtiyaç varsa hizmeti engelli vatandaşlarımızın ayağına kadar götürecek her türlü tedbir alındı” diye konuştu.

 

MEHMETÇİKLE YEMEK YEDİLER

Ziyaret anısına, Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç’a demekteki başarılı faaliyetlerinden ve Jandarma’ya verdiği destekten olayı plaket verildi. Dernek üyeleri İl Jandarma Komutanın ziyareti sonrası, İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçiklerle beraber karavana öğle yemeği yediler. Ziyaretten ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten demek üyeleri İl Jandarma Komutanı ve personeline teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x