Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSağlıkSpor

Kadınlara özel spor etkinliği başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliği Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda bir yandan vatandaşların taleplerini alan, diğer taraftan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan yardımcısı Mutlu Erol Bakır, kadınlara özel spor etkinliğinin başladığını söyledi.

 

  1. Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, başkanlığında gerçekleştirilen 192’inci halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, Halk günü etkinliğinde vatandaşların Regaip Kandilini kutladığını ifade ederek sorunlarını dinledi. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar Belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını söylediler. Başkan Yardımcısı Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

 

KADINLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızın sorunları dinlendikten sonra, açıklama yapana Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “2017 yılında Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetine açılan Şehrin en büyük parkı olan Büyük Şehir Parkında Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’nın talimatı ile kadınlara özel spor etkinliğimiz başladı.  Spor etkinliği antrenörler eşliğinde hafta içi 08:30-10:30 saatleri arasında yapılıyor, kadınlarımıza spor etkinliğine yoğun ilgi gösteriyorlar” diye konuştu. Bu tür sosyal etkinlik projelerinin Büyük Şehir Parkında devam edeceği bilgisi verildi. Spor etkinliğine katılan kadınlara ise, belediyenin bu tür etkinliklere yer vermesinden dolayı memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x