GündemKırıkkaleManşetSpor

Kale Ortaokulu Eskişehir’de de şampiyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eskişehir’de düzenlenen yıldız kızlar hentbol grup müsabakalarında, gruptaki maçlarını kazanan Kırıkkale Kale Ortaokulu şampiyon olarak ilimizi Türkiye yarı finalinde temsil etme hakkı kazandı.
 
YARI FİNALDELER
Hentbol grup (bölge) müsabakaları Eskişehir’de düzenlendi. 9 kız takımı ve 10 erkek takımın mücadele ettiği grup müsabakalarında Kırıkkale Kale Ortaokulu grubunda oynadığı müsabakaların tümünü kazanarak şampiyon oldu. Kırıkkale Kale Ortaokulu bu başarısıyla Türkiye yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı. Kale Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ergin Öztürk okula geçen yıl geldiğini ve bir yıldır yoğun bir şekilde çalışarak ilde yıldız kızlarda şampiyon, yıldız erkeklerde üçüncü olduklarını söyledi. Bu başarılarına Eskişehir’de düzenlenen grup şampiyonluğunu da kattıklarını söyleyen Öztürk ilimizi Türkiye yarı final müsabakalarında temsil etme hakkını kazandıklarını söyledi.
 
BİLİNÇLİ SPORCU YETİŞTİRMEK
Çalışmalara geçen yıl beşinci sınıftan itibaren başladıklarını söyleyen Öztürk Hentbol ile yoğun bir şekilde uğraştıklarını söyleyerek, amaçlarının her şeyden önce ahlaklı ve bilinçli bir sporcu yetiştirerek hentbol sporunu herkese sevdirmek olduğunu söyledi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk “Üstün bir gayret ve mücadele sonucu Eskişehir’de şampiyon olan öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. Kale Ortaokulu Müdürü Hacı Kaplan: “Eskişehir’de grup şampiyonu olarak ilimiz Türkiye yarı finallerinde temsil etme hakkı kazanan Yıldız Kız Hentbol takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ergin Öztürk’ü okullarına yaşattıkları bu sevinçten dolayı kutluyorum’’ dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu