GündemManşet

Kapulukaya’ya Bir Can Daha

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm uyarılara ve gazetemizin haber yapmasına rağmen bilinçsiz bir şekilde Kapulukaya Baraj Gölü ve Kızılırmak’ın serin sularında yüzerek serinlemeye giren vatandaşlar ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide kaybolup gidiyorlar. 1 Temmuz 2017’deki haberimiz ‘Boğulmalara Dikkat’ başlığı altında yaptığımız haberinin üzerinden gün geçmeden bir boğulma olayı daha yaşandı. Sıcakların yüzünü gösterdiği 7 günlük süre zarfında 2 gencecik evladımız sularda yaşamını yitirdi.

 

BİR HAFTADA 2 ACI

Kırıkkale’de Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren genç boğuldu. Alınan bilgiye göre, 22 yaşınki Murat Akbulut ailesiyle birlikte Hacılar kasabasındaki baraj gölü kıyısına piknik yapmaya gitti. Akbulut, serinlemek için girdiği baraj gölünde bir süre sonra çırpınmaya başladı. Durumu fark eden vatandaşlar, emniyet ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Ekipler bir süre sonra Akbulut’un cansız bedenine ulaştı. Hatırlanacağı Üzere Ramazan Bayramı’nın ikinci günü 21 yaşındaki Onur Özyürek aynı yerde yaşamını yitirmişti. Özyürek, bayramı fırsat bilerek askerden izin alarak Kırıkkale’ye gelmişti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x