Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

“KARABATAK”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor kötü gidişe dur diyemiyor. Özellikle iç saha maçlarında çöken Şimşekler ligin dibine demir atmış durumda.

ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR

Geçen sezon başarılı bir grafik çizerek tek mağlubiyetle BAL 6. Gurubu şampiyon tamamlayan Şimşekler, bu sezon mücadele ettiği 3. Lig 2. Gurupta başarısız sonuçlar almaya devam ediyor. Geçen sezonların ve tarihinin aksine mabedinde rakiplerine kolay lokma olan Kırıkkalespor toparlanmak için çıkış arıyor.

TARİHİ İLE ÇELİŞİYOR

3.Ligde ki temsilcimiz T.M. Kırıkkalespor şanlı tarihi ve geçmiş istatistikleri ile çelişiyor. Geçen sezon içerde maç kaybetmeyen ve sadece 2 sefer beraberlik alan temsilcimiz, ligi 4. Sırada tamamladığı önceki sezonda da içerde mağlup olmadan 2 beraberlik aldı. Kurulduktan sonra 8 yıl sahasında yenilgi yüzü görmeyen ve rakipleri için cehennemden bir parça olarak gözüken Fikret Karabudak bu sezon rakiplerinin 3 puana göz koyduğu bir stat haline geldi. Bu sezon oynadığımız 3 iç saha maçında 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan ve galibiyet yüzü görmeyen Şimşekler tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine imza attı.

KARA YILDAN KÖTÜ

Kırıkkalespor 3. Ligden düştüğü kara sezon olan 2011-2012 sezonunda 3. Lig 1. Gurupta ilk 3 iç saha maçında 1 beraberlik 1 galibiyet alarak 3 puan toplamış sezon sonunda küme düşmüştü. En son 2011-2012 sezonunun 33. Ve 35. Haftalarında üst üste kendi evinde yenilen temsilcimiz, o tarihten bu yana ilk defa kendi evinde 2 sefer üst üste yenildi. 3. Ligden küme düştüğü sezon başından daha kötü bir sezon başlangıcı yapan Şimşekler o sezon ilk 6 haftada 6 puan alırken bu sezon yalnızca 5 puanda kalabildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x