Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Kardiyoloji uzmanı görevine başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşam’da Kardiyoloji Bölümü Kardiyoloji Uzmanı Dr. Arslan Öcal’a emanet

 

 

Yeni binasında hasta kabul etmeyi sürdüren Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü Uzman Doktor Arslan Öcal’a emanet. Hastane Öcal’la birlikte Kardiyoloji alanında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

HASTANEDE NELER YAPILIYOR

Kırıkkale’de Kardiyoloji alanında önemli bir isim olan Kardiyolog Uzman Doktor Arslan Öcal, yeni hastanede Kardiyoloji dalında bir çok çalışmayı rahatlıkla yapabilecek donanım ve kapasiteye sahip olduklarını söyledi. Öcal, “Burada yeni bir hastanede ve güzel bir ortamda çalışma imkanımız var. Donanım ve kapasitemiz de gayet iyi. Kardiyoloji alanında EKG, EKO, Efor Testi, Tansiyon Holter ve Ritim Holter uygulamaları rahatlıkla yapılabiliyor” dedi.

 

YAPILAN UYGULAMALAR

Ayrıca hastanede, KAG (Koroner Anjiyografi), PTCA (Balon), Stent, ICD (Kalp Pili), DSA (Boyun, Kol ve Bacak Anjiyosu- Alt-Üst Extremite) uygulamaları da yapılabiliyor. Cerrahi operasyonların mümkün olduğu Kardiyoloji Bölümünde hastalardan ücret de alınmıyor. Tüm uygulamaları Kardiyoloji Uzmanı Dr. Arslan Öcal bizzat kendisi yapıyor. Uzm. Dr. Öcal, bu uygulamaların Kırıkkale’de Yaşam Hastanesi kalitesiyle sıklıkla yapılabildiğinin altını çizdi.

 

“KAPASİTEMİZ YETERLİ”

Kırıkkalelilerin özellikle Kardiyoloji konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları gerektiğini belirten Dr. Öcal, “Biz bu uygulamaları, öncesinde ise teşhisi rahatlıkla yapabiliyoruz. Tedavi ve cerrahi operasyonlar konusunda yeterli donanım ve kapasiteye hastane olarak sahibiz” dedi. Kırıkkale’de ciddi bir sıkıntı oylan Kardiyolojik uygulamalar konusunda Yaşam Hastanesi’nin bu açığı giderek hekim ve donanıma sahip olduğu belirtildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x