Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Karşıyaka’da rögar kapağı patladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de gaz sıkışması nedeniyle patlayıp yerinden fırlayan rögar kapağı yolda ve çevredeki araçlarda hasara neden oldu.

 

GAZ SIKIŞMASI

Karşıyaka Mahallesi’nde çocukların sokakta oyun oynadıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kanalizasyon ve doğalgazın geçtiği kanalda bir patlama meydana geldi. Çocukların yara almadan kurtulduğu olayda, yerinden fırlayan rögar kapağı ve asfalt parçaları, çevrede duran araçlarda hasara neden oldu. Olay yerine gelen polis ve doğalgaz firması yetkilileri, patlamanın neden kaynaklandığını belirlemek için çalışma başlattı.

 

BAŞKA YERE GİDİN

Mahalle sakinlerinden Erdal Aydın yaşadıkları olayı anlatırken, evinin önünde oturdukları sırada patlamanın olduğunu ve rögardan dumanlar çıktığını gördüklerini belirterek, “Böyle bir patlama görmedim. Fırlayan parçalar araçlara zarar verdi. Çocuklar da burada oyun oynuyordu, patlamadan 2 dakika önce onlara ‘başka yere gidin’ demiştim.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x