Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Kaymakam Güroymak, bombayı son anda fark etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bitlis’in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül’ün makam aracına teröristler tarafından konulan bombanın son anda fark edilmesiyle olası bir facia önlendi.

 

Kaymakam Muharrem Eligül, Sabah konutundan makamına gitmek için hazırlanırken, makam otomobilinde oturacağı koltuğun bulunduğu tarafa tuzaklanan bombayı son anda şoförü ve korumaları fark etti. Uzaktan kumandalı düzenekle desteklenen bombanın fark edilmesinin ardından olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları bombayı imha etti.  Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, çevredeki kameralarda incelemeye alındı. Haziran ayındaki kararname ile Güroymak Kaymakamlığı’na atanan Eligül, ilçede 3 aydır görev yapıyor.

 

MUHARREM ELİGÜL KİMDİR?

1983 yılında Kırıkkale`de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara`da tamamladı. 2005 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Trabzon Tonya ve Konya Derbent İlçelerinden Kaymakam Vekilliği görevlerini yaptı. 2010 yılından beri Konya Yalıhöyük İlçe Kaymakamlığını asaleten yürüten Eligül, 2012/473 sayılı Müşterek Kararname ile Adana Saimbeyli Kaymakamlığı’na, İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle Bingöl Vali Yardımcılığı’na atanmıştı. 2015 Kaymakam ve vali yardımcılarının bekledikleri Mülki İdare Amirleri kararnamesiyle Güroymak Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Güroymak, bombayı son anda fark etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu