Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Kazan, sanayi ve iş dünyasıyla ilişkilerini güçlendiriyor

CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Kazan, Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ'yi ve aynı gün içerisinde Newline Konfeksiyon'u da ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan, Kırıkkale’deki Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan savunma sanayisi parça üretim şirketi Sinerji Silah ve Mühimmat AŞ’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’a teşekkür etti ve nazik misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

KAZAN, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Aynı gün Kazan, Yahşihan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren tekstil sektöründe yer alan Newline Konfeksiyon’u da ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında şirketin yetkilisi Orhan Ekici’ye teşekkür etti ve keyifli sohbetleri için memnuniyetini ifade etti.

screenshot-1.png

SANAYİ VE İŞ DÜNYASIYLA İŞBİRLİĞİ VE İLETİŞİM KURMAYA ÖNEM VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Kazan’ın bu ziyaretlerle, Yahşihan bölgesindeki sanayi ve işletmelerle yakından ilgilendiği ve sektör temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirdiği anlaşılıyor. Bu ziyaretler, Kazan’ın belediye başkanı olması durumunda sanayi ve iş dünyasıyla işbirliği ve iletişim kurmaya önem verdiğini gösteriyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x