Spor

Kendi sahamızda Kepez 3-0 mağlup etti

Kırıkkalegücü kendi sahasında konuk ettiği grup lideri Kepezspor'a evinde 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Kırıkkalegücü FK, sahasında grup lideri Kepezspor A.Ş.’li konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmadan lider Kepezspor 0-3’lik galibiyetle hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalegücü kendi sahasında konuk ettiği grup lideri Kepezspor’a evinde 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Kırıkkalegücü FK, sahasında grup lideri Kepezspor A.Ş.’li konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmadan lider Kepezspor 0-3’lik galibiyetle hanesine 3 puan daha yazdırdı.

İLK DEVREDE GOL SESİ ÇIKMADI

3.lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FK, sezonunun ikinci yarısının ilk maçında kendi evinde grupta zirve mücadelesi veren Kepezspor A.Ş’yi ağırladı. Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki ekipte temkinli başladı. ‘yenigüngazetesi.com’ Zirvenin güçlü ekiplerinden Kepezspor yakaladığı atakları gole çeviremedi. Kırıkkale temsilcisi de yakaladığı fırsatları golle süsleyemeyince ilk 45 dakika 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı.

kirikkalegucu-lidere-dayanamadi-0-3.jpg

LİDER İKİNCİ YARIYA AĞIRLIĞINI KOYDU

Karşılaşmanın ikinci yarısı konuk ekibin ataklarıyla başladı. Mücadelenin 57. Dakikada 3 değişiklik birden yapan konuk ekip 58. Dakikada aradığı gole Emre ile ulaştı 0-1. Karşılaşmanın 81.Dakikasında ise konuk ekip Onur Kolay’ın golüyle mücadelede 0-2 üstün duruma geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında ise Emre kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü şık bir şekilde ağlara gönderdi 0-3. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, lider Kepezspor 3 puanı 3 golle hanesine yazdırdı.

kirikkalegucu-lidere-dayanamadi-0-322.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x