Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Keşke seçimler bu Pazar olsa

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

EKONOMİ VE SERMAYENİN BELİRSİZLİĞİ SEVMEDİĞİNE DİKKAT ÇEKEN TSO BAŞKANI VARLI

Bir süre önce üyelerin desteğiyle güven tazeleyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’ya 25. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Göçer yeniden TSO Başkanlığı görevine seçilen Varlı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette iş dünyasının seçimlerden beklentilerini sıralayan Başkan Varlı “Keşke seçim bu Pazar günü yapılsa, çünkü ekonomi ve sermaye belirsizliği sevmez” diye konuştu.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP MYK Üyesi Ve 25. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer beraberinde bir grup partiliyle TSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Başkan Yardımcısı Rasim Ölmez, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ile görüşen eski milletvekili Göçer, güven tazeleyen yeni yönetimi tebrik etti. İş dünyasının sandığa giderek sağduyulu davranarak karar verdiğine dikkat çeken Göçer, TSO’nun yeni yönetiminin Kırıkkale iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundu. 24 Haziran’da yapılacak simlerle ilgili açıklamalarda da bulunan Göçer, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı Türk Milletinin seçimlerde sağduyulu bir şekilde karar vereceğini, istikrara oy vereceğinden emin olduklarını söyledi.

 

SEÇİMLERDEN İŞ DÜNYASININ BEKLENTİSİ

Seçimlerin erkene alınması iş dünyası için ciddi anlamda bir belirsizliğin giderilmesi anlamında bir rahatlama getirecektir. Bilindiği üzeri önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey tarafından erken seçim tarihi olarak 26 Ağustos önerilmişti, ama daha sonra bu tarih 24 Haziran’a çekildi. Bu bizim için yani iş dünyası için erken seçimin ne kadar erken olması ekonomik anlamda beklentilerin biran önce neticelenmesi anlamına geliyor. Bu manada biz erken seçimi destekliyoruz. Erken seçimin 24 Haziran’da yapılacak olması iş dünyası için, ülke ekonomisi için ciddi anlamda bir rahatlık getireceğine inanıyorum. Çünkü ekonomi, sermaye belirsizliği sevmez. İnşallah 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerden sonra belirlenecek yeni yönetim sistemiyle ekonomi de ciddi anlamda rahatlayacaktır. İş dünyası olarak beklentimiz bu yönde, inşallah seçimleri kazasız belasız atlatırız. Seçimlerin ülkemize, milletimize, iş dünyamıza ve adaylarımıza harılar getirmesini diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x