Siyaset

Keskin Kararını Verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Mustafa Kaplan ve M.Emin Avundukluoğlu seçim çalışmaları kapsamında Keskin ilçesini ziyaret etti.

HABER: YELİZ ERDEM

Ak Parti Milletvekili adayları Mustafa Kaplan ve M.Emin Avundukluoğlu bugün Keskin ilçesinde merkez ve köy muhtarları ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Mustafa Kaplan “Keskin kararını verdi. 3-0’a emin adamlarla yürüyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geldik. Esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal edip, Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Bugün itibariyle Türkiye’nin geldiği konum, dünya gündeminde önemli bir yer tutmaktadır. Teknolojide, bilimde ve sanayide Türkiye Yüzyılının arifesindeyiz. Bunu çok iyi değerlendirerek 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakını daha güçlü meclise taşımamız gerekiyor. Keskinli hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bu dönemde de Ak parti’ye güvencinin tam olduğunu biliyoruz” dedi.

Ziyaretlerde AK Parti heyetine İl Genel Meclis Başkanı Harun Oğuz, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve Ak Parti İlçe Başkanı Ekmel Cönger hazır bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu