Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKeskin

Keskin’de Promosyon İhalesi İptal Edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Eğitim çalışanlarının banka promosyonu için yapılan ihale yine sonuçlanamadı. Keskin ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede tekliflerin düşük olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

BANKARA KINAMA

Yapılan ihaleyle ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz “Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu Banka Promosyon ihalesinde en yüksek rakamı 9.000 tl ile Ziraat Bankası vermiş, İş Bankası 8.900 tl de kalmıştır. Sonuçta ihale iptal edilmiştir. Eğitim çalışanları ile dalga geçen bu rakamları teklif eden ve bu rakamları bile teklif etmeyen tüm bankaları kınıyoruz. Bu milletin sırtından devasa karlar elde edip eğitim camiasına sadaka hükmünde promosyon teklif eden bankaları biz de not ettik. Ayrıca eğitimcilerin il ve ilçelerde promosyon kıskacına alınmasına tepkisiz kalan ve promosyonun ‘Bakanlık düzeyinde merkezi olarak yapılması’ çağrılarımıza kulak tıkayan MEB yetkililerini de tebrik ediyoruz” ifadelerin yer verdi.

HABER : TAHİR ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu