Kültür SanatManşet

Keskin’e yakışmayan görüntü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TURİZM HAFTASINDA, TARİHİ SULU MAĞARA’YI GÖRDÜNÜZ MÜ?

 

Kırıkkale’nin Turizm bakımından önemli yeri Keskin sınırları içerisinde bulunan Sulu Mağara, Turizm haftası etkinliklerinin kutlandığı günde görenleri şaşkına çevirdi. Yaklaşık 4 yıl önce tadilat ve bakım çalışmaları tamamlanan Turizm Bakanlığı onaylı mağaranın iç kısımları içler acısı bir durumda. Ziyarete gelen onlarca kişi ise sulu mağaranın kaderine terk edildiğini söyledi.

 

İÇLER ACISI

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Keskin’de bulunan Sulu Mağara’nın bulunduğu bölgede etkinlik düzenlendi. Etkinliğin bitimi ile birlikte Sulu Mağara’yı ziyaret eden vatandaşlar, mağaraya girdiklerinde gördüklerine inanamadılar. Mağarada bulunan ışıklandırma sisteminin yetersiz olması, mağara içerisinde ve dışında bulunmaması ve mağara içerisinde bulunan korkulukların bazı yerlerde yıkık halde bulunması ziyaretçilerin tepkisine yol açtı. Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tepki gösteren vatandaşlar, Turizm Haftasında Sulu Mağaranın içler acısı halde bulunmasının suçlunun Kültür ve Turizm Müdürlüğü olduğunu söylediler.

 

HABER-FOTO: BURAK CAN

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x