Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Kılıçdaroğlu’nun ‘Karar ver’ sloganı: 9 başlıkta afiş ve broşürler hazırlandı

Türkiye’de 28 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı seçiminde “Türkiye için karar ver!” sloganını kullanacak olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası kapsamında 9 başlıkta afiş ve broşürlerini hazırlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’de 28 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı seçiminde “Türkiye için karar ver!” sloganını kullanacak olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası kapsamında 9 başlıkta afiş ve broşürlerini hazırlandı.

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur kampanyası için seçmene “Türkiye için karar ver!”  sloganı ile çağrı yapacağı afiş ve broşürler tasarlandı.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, CHP, ‘karar ver’ sloganı kapsamında sığınmacı sorunu, Hizbullah-HÜDA PAR ilişkisi, Andımızın kaldırılması, deprem, orduya FETÖ kumpası, yolsuzluk, sınır güvenliği, uyuşturucu sorunu ve yoksulluk başlıkları altında afişler hazırladı.

Afişlerde “Karar ver” çağrısı altında, “Andımızı yasaklayanlarla, şehide kelle diyenlerle, Türk ordusuna kumpas kuranlarla, 10 milyon mülteciyi içimize salanlarla, Gaffar Okkan’a pusu kuranlarla, depremde kan ve çadır satanlarla birlikte mi yürüyeceksin?” soruları yöneltildi.

Türkiye, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için sandığa gidecek. 14 Mayıs seçimleri için “Sana söz yine baharlar gelecek!” sloganını kullanan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur sloganı “Türkiye için karar ver!” şeklinde oldu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x