Spor

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’da Taner Özgün İsmi Heycan Yarattı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor'da üç yıldır başarılı bir şekilde başkanlık görevini yürüten ve Kırıkkalespor tarihinde borçsuz bir kulüp bırakan iş insanı Veli Uça'nın aday olmayacağını deklare etmesinden sonra gözler önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor kongresine çevrildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da üç yıldır başarılı bir şekilde başkanlık görevini yürüten ve Kırıkkalespor tarihinde borçsuz bir kulüp bırakan iş insanı Veli Uça’nın aday olmayacağını deklare etmesinden sonra gözler önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor kongresine çevrildi.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor külüp başkanlığına aday olduğunu iş insanı Erhan Sarı açıklamıştı.Kamuyounda bir kaç ismin aday olacağı konuşulurken gündemde yeni bir isim daha eklendi.Sporun içinden gelen bir isim olan iş insanı Taner Özgün’nün yakında açıklama yapması bekleniyor.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulüp başkanlığı için spor kamuoyu tarafından konuşulan iş insanı Taner Özgün sporun içinden gelen bir isim Türkiye İşitme Engelilier Fedarasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği,EGO spor Başkanlığı,Çankayaspor’da yöneticilik aynı zamanda Milli sporcu olan Özgün’ün ismi spor camiasında heycan yarattı.İş İnsanı Taner Özgün aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Belpa Genel Müdür Danışmanı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x