Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Kırıkkale’de 3. Ulusal Tekvando Festivali

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tekvando İl Temsilciliği’nin faaliyet programı kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 3. Ulusal Tekvando Festivali, 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapıldı. Açılış Seremonisi 15 Temmuz Demokrasi ve tüm şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

3 KATEGORİDE DÜZENLENDİ
Kırıkkale’de Tekvando sporunu halka tanıtıp, gelişip, yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 3. Ulusal Tekvando Festivali Minikler, Yıldızlar ve Gençler olarak 3 kategoride düzenlendi. Müsabaka İstanbul, Ankara, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Tokat, Ordu, Aydın ve Nevşehir olmak üzere 10 ilde 37 kulüp ve 300 sporcu içerisinde milli takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporcuların da katılımıyla gerçekleşti. Milli Takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporculara Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından altın hediye edildi.

UNUTTURMAYACAĞIZ
Müsabakalar şilt, kupa ve madalya töreni ile sona ererken, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Kırıkkale’de bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Tekvando Festivali’ni 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına unutmayacağız, Unutturmayacağız sloganı ile 10 ilden 300 sporcunun katılımı ile centilmenlik içinde gerçekleştirildi. Hava muhalefetine rağmen katılan sporcularımızın herhangi bir sakatlık yaşamadan müsabakaları tamamlamasından mutlu olduk Gelenek haline gelen Tekvando müsabakaları önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bu müsabakalar sayesinde milli takımımıza sporcular gönderme amacındayız”.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x