Spor

Kırıkkalegücü Yarın İlk Maçına Çıkıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırıkkalegücü 2023-2024 futbol sezonunun ilk maçını yarın deplasmanda Kepezspor ile oynayacak.

HABER: TAHİR ERDEM

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü yeni sezonda baştan aşağı değişerek çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü yenilenmiş kadrosu ile ilk maçına yarın çıkacak. Deplasmanda Kepezspor ile ilk maçına başlayacak olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ikinci hafta ise sahasında Edirnespor’u ağırlayacak.

Kulüp Başkanı Şeref Akbal, “İlk maçımızda büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Futbolculara güvenim tam. Hepsi maşallah güzel hazırlandılar. Onların başarısı Kırıkkale’nin başarısı olacak. Yönetim olarak futbolculara maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor. Şimdi kazanma zamanı. Hep beraber bunu başaracağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu