Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Kırıkkaleli Uzman Çatışmada Yaralandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Antalya’nın Aksu ilçesinde hakkında arama kararı bulunan Abdullah Özer, kendisini yakalamak için operasyon düzenleyen jandarma ekiplerine ateş açtı. 2 uzman çavuş yaralanırken, vurulan Özer ise yaşamını yitirdi. Yaralılardan birinin Kırıkkaleli Uzman Çavuş İbrahim Güngör olduğu öğrenildi.

Sağlık durumları iyi

Olay, geçtiğimiz gün Aksu ilçesinde meydana geldi. İlçede daha önce bir astsubayı tüfekle yaralama suçundan aranan Abdullah Özer’in, Kayadibi Mahallesi’nde saklandığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Jandarmayı fark eden şüpheli, ormanlık alana kaçtı. Abdullah Özer, kendisini takip eden jandarmaya ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği uzman çavuşlar İbrahim Güngör ve Ahmet Kaba yaralandı. Jandarmanın da karşılık vermesi üzerine Abdullah Özer, vurularak öldü. Yaralı askerler Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı’na ait helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi getirildi. ilk müdahalelerinin ardından ameliyata alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Abdullah Özer’in cesedi ise yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x