Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Kırıkkale’nin garibanlığı bitmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Albayrak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Albayrak Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Beraberinde işadamlarıyla Ak Parti İl Binasına gelerek aday adaylık müracaatı sonrası basın toplantısı düzenleyen Albayrak “Artık Kırıkkale’nin garibanlığı bitmeli” diye konuştu.

24 YILLIK TÜPRAŞ ÇALIŞANIYIM
Ak Parti’den Kırıkkale Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için il binasına gelen Albayrak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Albayrak, aday adaylık dosyasını Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Arap Ali Cengiz’e teslim etti. Başkan Cengiz 2023 hedefine ulaşmak adına seçimlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek aday adayı Albayrak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra kürsüye gelen Albayrak, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Erken seçim kararı alınmasının ardından yola koyulduklarını hatırlatan Albayrak, “Benim 24 yıllık bir Tüpraş çalışma hayatım var. Tüpraş’tan istifa ettikten sonra Ankara’ya giderek Albayrak inşaatı kurduk. Kırıkkale doğumluyum, içinizden bir kardeşinizim. Bize değer veren arkadaşlarımızın desteğiyle aday adaylığı yoluna çıktık” diye konuştu.

DEDİKODU FİTNE BİTMELİ
Albayrak “Kimseyle kavgamız yok, yaradılanı yaradanın hatrına seviyoruz diyoruz. Bu saatten sonra dedikoduyu, fitneyi bitirelim. Uzayan kol bizden olsun deyip ilerlemeliyiz. Bütün aday adayı arkadaşlarımız pırıl pırıl, Allah çıktıkları yolda zafer nasip etsin. Her kim hayırlısı ise Allah ona nasip etsin. Kırıkkale için taş üstüne taş kim koyacaksa Allah ona nasip etsin. Bu Kırıkkale’nin mağduriyeti garibanlığı artık yeter, gelişmiş bir köyüz bunu kabul edeceğiz, biz şehir dışında olduğumuz için bunu daha iyi görebiliyoruz. Allah bu görevi bana nasip ederse ben kimsenin kızının, oğlunun tayini ile uğraşmayacağım açıkça ilan ediyorum. Ne için uğraşacağım, ben burada şehrime bir tane sanayici getirebilir miyim? Buraya bir fabrika kurabilirmiyim? Bir kişinin gönlünü feth edene kadar 100 tane kişi orada çalışırsa yüzlerce kişinin yüzünü güldürmüş oluruz. Biz taş üstüne taş koyabilmek için yola çıkıyoruz. Dik durup eğilmeyen mazlumların sesi, liderimizi hainlere karşı yeniden zafer konuşması yapmayı Allah nasip etsin, sonra da yanında adam gibi adam, sırtından hançerlemeyen, perde arkasında hesapları olmayan yiğitleri yanına yol arkadaşı olmayı nasip etsin” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x