Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale’nin istihdam kaynağı Alper Özgü

Kırıkkale’nin sevilen simalarından İş İnsanı ve Siyasetçi Alper Özgü, Kırıkkaleli vatandaşlara istihdam sağlamaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ALPER ÖZGÜ, KIRIKKALELİ VATANDAŞLARA İSTİHDAM SAĞLIYOR
AK Parti İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Non Germ maske üretim tesislerinin sahibi Alper Özgü, maske üretim tesislerinde 350 Kırıkkaleli vatandaşa istihdam sağlıyor. Yaptığı yatırımlar ile Kırıkkale ekonomisine de katkıda bulunan Özgü, yeni kuracağı silah fabrikası ile 150 vatandaşa daha istihdam sağlamayı planlıyor. Tüm bunların yanı sıra silah ve av malzemeleri üzerine satışlar yapan Özgü, E-Ticaret alanında da promosyon ürünleri pazarlayarak, Kırıkkale’ye katkı sağlıyor.

SİLAH FABRİKASI İLE İSTİHDAM SAĞLANAN KİŞİ SAYISI 500’E YÜKSELECEK
Son 1 yıldır maske üretim tesislerinde 350 kişiye istihdam sağlayan Alper Özgü, Kırıkkale’ye kuracağı yeni silah fabrikası ile 150 kişiye daha istihdam kapısı olacak. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sunan Özgü, ilerleyen süreçte istihdam sağladığı kişilerin sayısını çoğaltmayı ve Kırıkkaleli vatandaşlara sürekli olarak iş imkanı sağlamayı hedefliyor.

ÖZGÜ KÖYLÜLERE BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR
Ayrıca, bağımsız olarak katıldığı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimini de kazanan Özgü, Kırıkkale’nin tüm köylerinde vatandaşlarla ticaret yapıyor. Köylülere de büyük destek sağlayan Özgü, yaptığı bu girişimler ile de kentte tanınan ve sevilen bir sima haline geliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x