Spor

Kırıkkalespor 90+9’da Bir Puanla Döndü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sezonunun 27. Haftasında deplasmanda grubun zirve yarışında bulunan ekiplerinden Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelen Kırıkkale Büyük Anadoluspor sahadan 1 puanla ayrılarak gruptaki puanını 29’a yükseltti.

İLK YARIY TALHAN’IN GOLÜYLE 1-0 BİTTİ

3.lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor haftayı deplasmanda geçirdi. Deplasmanda Karaman Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelen kırmızı-lacivertli ekip karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan Kırıkkale ekibi geliştirdiği ataklarla gol yollarını zorladı. Karşılaşmanın 41. Dakikasında sahneye çıkan Talha Aydemir topu ağlara göndererek takımını 0-1 üstün duruma taşıdı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Kırıkkale ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

90+9’DA SKORU EŞİTLEDİLER

Karşılaşmanın ikinci yarısında hem skoru korumak hem de geliştirdiği ataklarla gol arayışlarını sürdüren Kırıkkale ekibi bu arayışında sonuca ulaşamadı. Karşılaşmanın bu skorla tamamlanması beklenirken ev sahibi karaman aradığı golü uzatmalarda buldu. 90+9 ‘da Umut Dilek topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, Kırıkkale ekibi puanını 29’a, Karaman ise 52 puana yükseldi.

HABER: Yakup Özcan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x