Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor Puansız Dönüyor

Misli.com TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, İzmir ekiplerinden Bergama Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 4-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MAÇIN İLK GOLÜ 10’NCU DAKİKADA KIRIKKALESPOR’DAN
Maça hızlı bir başlangıç yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yaptığı etkili ataklarla daha karşılaşmanın 10’uncu dakikasında golü buldu. Takımın 10 numarası Ali Helvacı Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçiren isim oldu.

Kırıkkalespor Puansız Dönüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri27’NCİ DAKİKADA KIRIKKALEPSOR’DAN TAKTİKSEL DEĞİŞİM
Karşılaşmanın 27’nci dakikasında, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, deplasmanda ele geçirilen 1-0’lık üstünlüğü korumak amacı ile savunma hattını güçlendirecek bir oyuncuyu oyuna aldı. 18 numaralı Hüseyin Erol oyundan çıkarken 3 numaralı stoper Cengizhan Çanga oyuna girdi.

BERGAMASPOR’UN BERABERLİK GOLÜ 45+3’TE
Devre arasına 1 gol farkla girmek istemeyen Bergama Belediyesporlu oyuncular, ilk yarının son dakikalarında yaptığı etkili ataklarla golü buldu. 45+3’te Bergamasporlu Volkan Özcan’ın vuruşunda, Kırıkkalespor gole engel olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

BERGAMASPOR 63’TE ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başlayan Bergama Belediyespor, ev sahibi takım olma avantajını iyi değerlendirerek 63’üncü dakikada öne geçti. Ali Öztürk’ün Kırıkkalespor ağlarına yolladığı top ile maçın skoru 2-1 oldu.

DEĞİŞİKLİKTEN 6 DAKİKA SONRA GOL GELDİ
Karşılaşmanın 73’ncü dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yapan Bergama Belediyespor, değişikliğin ardından 6 dakika sonra 79’uncu dakikada golü buldu. Bergamasporlu oyuncu Ömer Kuşan attığı gol ile takımını 3-1’öne geçirdi.

MAÇIN SON GOLÜ 90+8’DE
79’uncu dakikada gelen 3’üncü golün ardından her iki takımın teknik direktörü oyuncu değişikliğine gitti. Her iki takım da ardı ardına ikişer oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Ancak rakibi Kırıkkalespor karşısında rahatlamış olan Bergamaspor, 90+8’de bir gol daha buldu. Halil İbrahim Kaya’nın attığı gol ile maçın skoru 4-1 oldu. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken 3 puanın sahibi Bergama Belediyespor oldu.

Stat: Bergama 14 Eylül Stadı

Hakemler: Bayram Başkan, Burak Gültek, Mustafa İnan, Ulaş Çelik

Kırıkkale BA: Buğra Şahiner (57. Dk Özkan Yiğiter), Ayhan Gürbüz, Aykut Çift, Ali Helvacı (57. Dk Hakan Arat), Hüseyin Erol (27. Dk Cengizhan Çanga), İbrahim Kongur, Necmican Cebeci, Hasan Akdemir, İlker Günay, Bünyamin Başar, M. Yanmaz

Yedekler: Mücahit Karabulut, Mehmet Bozcan, Doğukan Subaşı, Emrullah Avaşar

Teknik Direktör: Hasan Basri Kara

Bergama Beldiyespor: Ogün Karakaya, Halil Yılmaz, Ali Öztürk (88. Dk Halil İbrahim Kaya), Emre Pehlivan (46. Dk Ömer Kuşan), Volkan Özcan, Murat Cömert, Ali Aydın, Ağuzhan Nemli, Barış Güner (46. Dk Mustafa Yılmaz), İbrahim Mızrap, Fatih Özçelik

Yedekler: Furkan Kopuz, Egemen Zengin, Süleyman Kasap, Ahmet Mumin Papaker

Teknik Direktör: Kamil Behram Üstün

Goller: Kırıkkale Büyük Anadoluspor – Ali Helvacı (dk. 10) / Bergama Belediyespor – Volkan Özcan (dk. 45+3), Ali Öztürk (dk. 63), Ömer Kuşan (dk. 79), İbrahim Kaya (dk. 90+8)

Sarı Kartlar: Ali Öztürk, Volkan Özcan, Oğuzhan Nemli (Bergama Belediyespor.), İlker Günay, Bünyamin Başar, Hasan Akdemir (Kırıkkale BA)

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x