Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor Türkiye Kupasında Tur Atladı

Ziraat Türkiye Kupası 1.tur maçında Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar stadında Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini Berke ve Ali Helvacı'nın 2 kafa golüyle 2-1 mağlup eden şimşekler, Ziraat Türkiye kupası 2. turunda Düzcespor'un rakibi oldu. Düzcespor ile yine kendi sahamızda mücadele edeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İLK YARIDA İYİ OYUN
Maçta teknik Direktörümüz Hasan Basri Kara rotasyon yaparak başladı. As oyuncuların bir bölümünü bu maçta kullanmayan Kara, ilk 11’de daha az şans bulan oyuncularla maça başladı.  Maçta 32’nci dakikada sağ kanattan Aykut Çift içeriye güzel bir orta kesti. Takipçiğini konuşturan Mehmet Berke Yanmaz güzel bir kafa vuruşuyla Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u 1-0 öne geçirdi.  Maçın 38’nci dakikasında Hakem Berkan Çetin, su molası verdi. İlk yarıda rakibine oran ile atak oynanan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor yakaladığı gol fırsatlarını  değerlendirmedi. Özellikle Mehmet Berke Yanmaz bulduğu gol pozisyonlarında etkili olamadı. İbrahim Kongur’da bir çok pozisyondan yaralanamadı. Rakip Gölcükspor  ise ilk yarıda  çok etkisiz bir futbol oynadı. Kalemize gelmekte zorlanan Gölcükspor ilk yarıda ki skora razı oldu. Hakem Berkan Çetin ilk yarının sonuna en az 2 dakika oynanmayan süre ekledi. Bu bölümde de başka gol olmayınca Karşılaşma’nın ilk yarısı Berke Yanmaz’ın attığı gol ile 1-0 bitti.

RAKİP DÜZCESPOR
İkinci yarıya rakip Gölcükspor ilk yarıya oranla daha etkili başladı. Dakika 55’de Coşkun Güner ile beraberlik golüne yaklaşan Gölcükspor bu pozisyondan gol bulamadı.Dakika 61’de  Ali Helvacı’nın ortasını iyi takip eden İbrahim Kongur gerilerden gelerek güzel bir kafa vuruşu yaparak takımının ikinci golünü kaydetti. Rakip Gölcükspor maç 2-0 olduktan sonra Kırıkkalespor kalesine yüklenmeye başladı.Maçın 71’nci dakikasında Miran Avcı’nın gölüyle skor 2-1 geldi. Rakip Gölcükspor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-1 sona erdi. Böylelikle temsilcimiz Kırıkkalespor kupada 2. tura yükselerek haftaya oynanacak Düzcespor’un rakibi oldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x