Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor’dan depremzede çocuklara moral

TFF 3’ünci Lig 2 Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, depremzede çocuklara oyuncak, forma ve futbol topu gönderdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3’ünci Lig 2 Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, depremzede çocuklara oyuncak, forma ve futbol topu gönderdi.

 

KIRIKKALE’YE SELAM GÖNDERDİLER

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde çok büyük yıkım ve can kaybına neden olurken, Kırıkkalespor yönetimi, kabusu yaşayan çocuklara duyarsız kalmadı. Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi işbirliğinde deprem bölgesindeki çocuklar forma, futbol topu ve oyuncak gönderdi. Kırıkkalespor kulübü tarafından gönderilen oyuncak, forma ve futbol topunu alan çocuklar Kırıkkale’ye selam gönderdi.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Depremin yaralarını sarmak ve spor yaparak depremi unutmaya çalıştırılacak çocukların bu durumu çabuk atlatmaları için çocuklara hediyeler gönderdiğini söyleyen Kırıkkalespor Başkanı Veli Uça, “Depremin ilk gününden itibaren Kırıkkale halkı olarak büyük bir yardım seferberliği başlattık, bu seferberlik devam da ediyor. Kulüp olarak yardımlarımızın yanı sıra deprem bölgesinde bulunan çocuklarımıza moral amacıyla özel olarak yaptırdığımız formaları, oyuncaklar ve futbol topu temin ederek çocuklarımıza ulaştırdık. Onların gülüşü dünyaya bedel. Yüreğimiz daima onlarla beraber. Yardımlarımızı ara vermeden sürdüreceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x