Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalespor’un Maçı Ertelendi

Kırıkkalespor'un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor’un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gümüşhanespor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BİR HAFTA KAYDIRILDI

Tüm yurtta etkili olan kar yağışı futbolu da etkiledi. Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklama ile hafta sonu oynanacak alt liglerde ki tüm maçları bir hafta erteledi.  TFF’den yapılan açıklamada “Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 – 21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.” denildi. Alınan bu karar doğrultusunda 3. Lig’de ki temsilcimiz Kırıkkalespor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçı bir hafta ertelendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x