Siyaset

Kırıkkale’ye Olan Hizmet Aşkımızı İlmek İlmek İşleyeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mustafa Kaplan, Gönülden gönüle giden yolda yolculuk etmeye devam ettiklerini belirtti.

HABER: TAHİR ERDEM

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mustafa Kaplan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Milletvekili Adayı Kaplan, Kırıkkale’ye olan hizmet aşkını ilmek ilmek işleyeceklerini söyledi.

Kaplan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Gönülden gönüle giden yolda yolculuk etmeye devam ediyoruz. Kırıkkale’mizin güzide ilçelerini ziyaret ettik; hemşerilerimiz ile buluştuk. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, güzel dilekleri ile mutlu olduk. Önce Allah’ın izni sonra seçmen kardeşlerimizin desteği ile 14 Mayıs’ta 3-0 yapacağımıza inancımız tam.

Şimdi olduğu gibi 14 Mayıs sonrası da Kırıkkale’de adım atmadık yer bırakmayacak; Kırıkkale’mize olan hizmet aşkımızı ilmek ilmek işleyeceğiz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu