Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale’yi gerileme döneminden çıkaracağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DİREKSİYONU BİZE VERİN, ÜLKEYİ KARANLIK TÜNELLERDEN ÇIKARALIM…

 

MHP’li adaylar ilçe gezilerini sürdürüyor. Dün Bahşılı İlçesi ve Irmak Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale merkezinin olduğu kadar ilçelerde de gerileme olduğunu söyledi.

 

BAHŞILI’DA PAZARYERİNİ GEZDİLER

MHP’liler dün Bahşılı İlçesi’ni ziyaret etti. Bahşılı İlçesi’nde esnafları gezen MHP’liler daha sonra İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat’ı makamında ziyaret ettiler. Daha sonra ilçe pazaryerini gezen MHP’liler, buradan Irmak Köyü’ne hareket ettiler. Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çayır ile görüşen MHP’liler, köyün sorunları hakkında bilgiler aldılar.

 

BELEDİYELERİ AÇACAĞIZ

Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP’liler Irmak’ın yeniden belediyesine kavuşması gerektiğini söylediler. Burada bir konuşma yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Pekgöz, Irmak’ın Kırıkkale’nin en güzel beldesi olduğunu ancak belediyesinin kapatılmasının ardından terk edilmiş bir köy görüntüsüne kavuştuğunu söyledi. Pekgöz, “Kapanan belediyeleri yeniden açacağız” dedi.

 

VATANDAŞIN VEKİLİ OLACAĞIZ

Irmak Köyü’nde TCCD Şefliği ve bağlı birimleri de gezen daha sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. MHP’liler günün sonunda Keskin’de bir taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, il merkezinde olduğu gibi her anlamda ilçelerde de büyük gerilemenin yaşandığını söyledi. Göçer, “Vatandaş sahipsiz bırakılmanın çaresizliğini yaşıyor. İlgisiz kalmışlar ve dertlerini anlatacakları bir kişi bulamıyorlar. Biz bu eksikliği gidereceğiz. İş adamının, yandaşın değil vatandaşın vekili olacağız” dedi.

 

EN AZ 2 VEKİL

Ziyaretlere İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer’in yanı sıra partililer katıldı. İl Başkanı Erdal Baloğlu, seçim çalışmalarının son saate kadar devam edeceğini ve en az 2 milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu