Genel

Lyc4u Firması Hakkında

Lyc4u firması kurulduğu ilk dönemden itibaren tatil sektöründe oldukça başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Lyc4u firması kurulduğu ilk dönemden itibaren tatil sektöründe oldukça başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Özellikle de Akdeniz ve Ege bölgesinde deniz tatili yapmayı düşünenler için çeşitli alternatifler sunmaktadır. Sadece deniz tatili değil aynı zamanda tatil sürecinde kullanacağınız ulaşım araçları içinde fırsat sağlamaktadır. Bu bakımdan helikopter kiralama hizmetini dahi firmadan alabilmeniz mümkündür.

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren firmanın birçok farklı araç kiralama olanağı bulunmaktadır. Bunların içinde en çok tercih edilenlerden biri de gulet kiralama olarak karşımıza çıkar. Bunun dışında firmanın hizmet sunduğu alanları genel olarak sizlere maddelerle sıraladık.

  • Motor yat kiralama
  • Gulet kiralama
  • Yelkenli kiralama
  • Katamaran kiralama
  • Hava ambulansı
  • Helikopter kiralama

Lyc4u Gulet Kiralama Hizmetleri

Firmanın hizmet sunduğu alanlar oldukça geniş bir skalaya yayılmaktadır. Ancak içlerinde en çok ilgi görenlerden biri olarak gulet kiralama bizleri karşılar. Günlük, haftalık veya aylık olarak dahi gulet kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yat türü, kabin sayısı ve misafir sayısına göre gulet kiralamalarda fiyatlandırma değişmektedir. Aynı zamanda kiralamak istediğiniz guleti tercih edebileceğiniz çeşitli alternatifler de bulunmaktadır.

Dilerseniz firma çalışanlarıyla iletişime geçerek haftalık gulet kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Böylece ailenizle veya sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tüm bu hizmetlerden yararlanmak için Lyc4u firmasının online web adresini ziyaret edebilirsiniz. Buradan kiralamak istediğiniz guletlerin fiyatlandırmalarını da görüntülemeniz mümkündür.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x