Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Magandalara sıkı takip

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü hafta sonu yapılan düğün törenlerinde havaya silah sıkılması sonucu iki vatandaşın yaralandığı iki aracın zara gördüğünü açıkladı. Ayrıca yapılan uygulamalarda 5 adet silahın ele geçirildi 5 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

Başından yaralandı
Geçtiğimiz yıllardaki alışkanlığını sürdüren düğün magandaları bu hafta sonu da bir çok üzücü olaya imza attılar yapılan açıklamada iki kişinin serseri kurşunlar nedeniyle hafif yaralandığı belirtildi. Açıklamada Sanayi Mahallesi 1324 Sokak üzerinde ikamet eden N.Z. isimli şahsın, evinin bahçesinde istirahat ettiği esnada başından serseri kurşun ile yaralandığı, Fabrikalar Mahallesi Millet Bulvarı üzerinde yürümekte olan R.K. isimli şahsın sol ayak bileğine serseri kurşun isabet etmesi sonucu ayağından yaralandığı belirtildi. 5 kişi yakalandı.

Yakalandılar
Açıklamada “  Sanayi Mahallesi 1253 sokak üzerinde yapılan düğün merasiminde, kuru sıkı tabir edilen tabanca ile havaya ateş eden R.S. ve Y.D. isimli şahıslar ve kullandıkları 2 adet kuru sıkı tabanca ile yakalandığı belirtildi. Etiler Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerinde yapılan düğün merasiminde, kuru sıkı tabir edilen tabanca ile havaya ateş eden S.S. isimli şahıs ve kullanmış olduğu 1 adet kuru sıkı tabanca ile yakalandığı belirtildi. Bağlarbaşı Mahallesi 959 Sokak üzerinde yapılan düğün merasiminde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile havaya ateş eden N.U. isimli şahıs yakalandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu