Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Mağazada Dekorasyon Nasıl Olmalıdır?

 Mağaza tasarımı, ustalık ve analiz gerektiren önemli bir iştir. Bu mimaride dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biri de mağaza içerisinde müşteriler için rahat bir yürüyüş alanı yaratmaktır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Mağaza tasarımı, ustalık ve analiz gerektiren önemli bir iştir. Bu mimaride dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan biri de mağaza içerisinde müşteriler için rahat bir yürüyüş alanı yaratmaktır. Bu nedenle raf ve satış üniteleri kurulurken bu ayrıntıya dikkat edilmelidir. Bu, müşterilerin mağazada rahatça dolaşıp ürünü rahatlıkla incelemesi için müşteri adına mağazaya dönmesine neden olan yaygın bir durumdur. Yanlış mağaza dekorasyonu ile mağaza içinde yürümek ve dar bir alanda bulunmak, müşterinin satın alma işlemini olumsuz etkileyebilir. Müşterilerinize rahat bir ortam yaratabilmeniz ve mağazanızın ürünlerini sıkılmadan incelemelerine izin vermeniz gerekir. aynı zamanda bu tasarımların vitrin tasarımı ile uyumlu olması önemlidir. Bu konuda çok detaylı bilgiler için Poyraz Mimarlık sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Havalandırma ve Parfümün Önemi

Sağlıklı bir sergi ortamı oluşturmak için ortamımızdan toz ve kökü kouların uzaklaştırılması esastır. Havalandırma sisteminin sessiz ve enerji verimli olduğundan emin olmanız gerekir. Mağaza tasarımı aşamasında mekanlarınızın uzun vadeli olduğunu göz önünde bulundurursak seçeceğiniz havalandırma sistemi uzun vadeli kullanıma yönelik olmalıdır. Özellikle AVM’lerde yoğun parfüm kokusu göz önüne alındığında eğer mağazanız AVM içindeyse mağazanız ne kadar temiz hava alırsa mağazanız o kadar misafirperver olacaktır. Caddenin aşağısında bir mağazanız varsa, sattığınız bölgenin kokularına yakın parfümleri tercih edebilirsiniz. Örneğin, kamp ürünleri satıyorsanız, mağazanız için yeşil bir botanik koku iyi bir seçim olacaktır. Bu konulara dair en ince detayları Poyraz Mimarlık sitesinden edinebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x