Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Mahmut Altundağ Haber71’e yazacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de uzun yıllar spor ve siyaset alanlarında görev yapan Mahmut Altundağ artık gündemi belirleyen yazılarını Haber71 Gazetesi’ne yazacak.

ALTUNDAĞ KİMDİR?

1954 yılında Kırıkkale Balışeyh İlçesi Kenanbeyobası Köyü’nde dünyaya gelen Altundağ , ilkokul, ortaokul ve liseyi Kırıkkale’de tamamladı. 1972 yılında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nda çalışmaya başlayan ve 2009 yılında emekli olan Altundağ, aynı zamanda Kırıkkalespor Genç takımında futbol oynadı. Bu süreçte Ankara karmasına seçilen ve Genç milli olan Altundağ Kırıkkalespor A takımında da 3 yıl süreyle futbol oynadı. Öte yandan Anavatan Partisi’nde üst düzey yöneticilik yapan Altundağ, Alparslan Türkeş ve Cemalettin Akdoğan gibi siyasi duayenlerin en yakın kader arkadaşı ve gönül dostu oldu. Halen Kırıkkale Yüzme İl Temsilciliği görevini sürdüren Altundağ evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu