Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Mazlumların Yüzü Güldü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti başkanı Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, mütevelli heyeti üyeleri Müftü Ömer Faruk Altun ve Yenihayat Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Ata’nın girişimleri ile Sulakyurt’ta mazlumlara sahip çıktılar.

YALNIZ BİR YÜZÜ GÜLDÜRDÜLER

Sulakyurt İlçesinde bakıma muhtaç bir şekilde yalnız yaşayan ve evinde elektriği dahi olmayan Adem Tat Sulakyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından sevindirildi. Evinde eşyası olmayan Tat’ın evi baştan ayağa düzülürken, kesik olan elektriği açıldı. Vakfın mütevelli heyeti üyeleri Müftü Ömer Faruk Altun ve Yenihayat Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Ata’nın ve Mütevelli Heyeti Başkanı Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ’ın girişimleri ile yüzü gülen Adem Tat “Yalnız yaşıyorum. Rahatsızlıklarım var, aslında bakıma muhtacım ancak kimsem yok. Kaymakamımızdan Allah Razı olsun, evimde artık elektriğim var, eşyalarım var.” ifadelerini kullandı.

DAĞ, “DEVAM EDECEK”

Sulakyurt Kaymakamı ve Sulakyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti başkanı Fikret Dağ “Bir mazlumun yüzünü güldürdük. Bunun gönül rahatlığını yaşıyoruz. Hem Kaymakamlık olarak ve hemde Vakıf olarak bu tür çalışmalarımız devam edecek. Mülki amiri olduğum ilçemde mazlumların olması bizi derinden üzüyor, huzursuz bırakıyor. Hergün bu insanlar için ne yapabilirim diye kendime soruyorum ve cevap arıyorum. Keşke elimizde bir sihir olsa ve dünyada ki tüm mazlumlara yardım edebilsek.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x