Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Meclisin Encümen ve Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi 2023 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısında yapılan oylama neticesinde Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

Kırıkkale Belediye Meclisi’nin 2023 yılı Nisan ayı meclis toplantısı 1’nci birleşiminin 1’nci oturumunu, Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündem maddeleri arasında yer alan encümen üyesi seçimi, İhtisas Komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan ekonomik ömrü tamamlanan araçların hurdaya ayrılarak, MKE Hurda Ayıklama A.Ş.ye devri oy birliği ile kabul edildi. Yine gündem maddeleri arasında yer alan İmar plan tadilatlarının görüşmesi ve komisyona havalesi gerçekleştirildi.

Meclisin gündem maddeleri arasında yer alan ve 1 yıl süreyle görev yapacak olan 3 Encümen Üyesi seçimi, gizli oylama usulü ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu Meclis Üyeleri Erol Tekin, Namık Haşim Baloğlu ve Esma Ulupınar encümen üyesi seçildi.

Kırıkkale Belediyesi Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım, yeni dönemde komisyonlarda görev alan meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Haber: Arzu Kayır

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x