Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Memduh Bodur Ölümünün 7. yılında kabri başında anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Hacılar kasabasının MHP’li yiğit belediye Başkanı Memduh Bodur 11 Mart 2010 tarihinde çocuğunu Dershane önünde beklerken hain bir şekilde öldürüldü. Bodur Ölümünün 7. yılında kabri başında anıldı.

GENİŞ KATILIM
Memduh Bodur’u kabri Başında Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Bodur’un ailesi ve yakınları ve Hacılar halkı ziyaret ederek andı.

ÖLÜMÜ KIRIKKALE’Yİ ÜZDÜ
Kırıkkale tarihinin en acı ve matemli cinayetinin bugün 7. Yıldönümü…Acısı hala ilk günkü gibi taze. Memduh Bodur’un ailesi ve sevenleri saat 12:30’da Hacılar Kasabası’ndaki Mezarı başında buluşarak derin matemi bir defa daha yaşadılar. 7 yıl önce öldürülerek cinayete kurban giden Memduh Bodur, kasabada ve Kırıkkale’de sevilen herkesin gönlünü kazanan, herkese yardımcı olmaya çalışan bir siyasetçiydi. Ölümü Kırıkkale’yi derinden üzdü.

GENİŞ KATILIM
Onu tanımayanlar bile vefatından sonra büyük üzüntü duydular. Hacılar Kasabası’na Belediye Başkanı olmasına rağmen tüm Kırıkkale’nin sevgisini kazanan Memduh Bodur İlimizin spordan siyasete, iş dünyasında sivil toplum örgütlerine kadar her kesimin ortak tanıdığı isimdi. 7 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda aramızdan ayrılan Memduh Bodur, sevenlerini derin bir mateme bırakarak aramızdan ayrıldı. 7. ölüm yıl dönüm anma programında Memduh Bodur, sevgisi, Memduh Bodur cinayeti matemi bir kez daha dualarla hatırlandı. Mezarı başında okunan Kur-an’ı Kerim ve dualarla 50 yaşında aramızdan ayrılan Bodur’a rahmet okundu. Anma programına Kırıkkale’den Hacılara çok sayıda geniş katılım oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x