GündemKırıkkaleManşet

Mencet, Erzurumlular Derneğini ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cihad Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet, Ankara’da bulunan Erzurumlular ve Bayburtlular derneğini ziyaret etti.

Mencet, Erzurumlular Derneğini ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMENCET’TEN ANLAMLI ZİYARET
Cihad Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet ve Yöremiz yerel sanatçısı Erkan Cöke ile birlikte Ankara’da bulunan Erzurumlular ve Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek orada bulunan akrabaları ile hasbihalde bulundu. Orada bulunan vatandaşlar Mencet ve Coke’yi Erzurum ve Bayburt yöresine ait yemek ve tatlılar ikram ettiler. Yemekten sonra Yöremiz yerel sanatçısı Erkan Coke yöremize ait parçalar seslendirerek eğlenceli dakikalar yaşandı.

Mencet, Erzurumlular Derneğini ziyaret etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYARDIMLAŞMAYI SAĞLIYORUZ
Erzurumlular ve Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Okan Koç Gazetemize yaptığı açıklamada, “Derneğimiz 2013 yılında kurulmuştur. Elimizden geldiği kadar burada yapılan faaliyetleri çok önem veriyoruz. 15 güne bir toplanıp akraba topluluğunu bir araya getirip tanıştırmayı ve kaynaştırmayı sağlıyoruz. Dini günlerde cenazede burayı açıp mevlit okutuyoruz. Bahar şenliği düzenleyip, kültürel geziler düzenliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım edip elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Haftanın belli zamanlarında derneğimiz de yemek verip dini sohbetler ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu