Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimEkonomiKeskin

Meslek Lisesi İnşaatı Nisan Ayında Başlıyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın Keskin’de hayata geçirmek için uzun süredir girişimlerde bulunduğu 24 derslikli Meslek Lisesi projesi için Nisan içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılması bekleniyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Keskin’de hayata geçirmek için uzun süredir girişimlerde bulunduğu 24 derslikli Meslek Lisesi projesi için Nisan içerisinde inşaat çalışmalarına başlanılması bekleniyor.

İHALE AŞAMASI TAMAMLANDI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın gayret ve girişimleri neticesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Keskin Karıştıran mevkiine yaptırılması planlanan 24 derslikli Teknik Meslek Lisesi projesinin ihale aşaması tamamlandı. Oda başkanı Ahmet Varlı’nın bizzat yakından takip ettiği sürecin bir sonraki aşaması olan inşaat faaliyetlerine Nisan ayı içerisinde başlanacak.

ARA ELEMAN SIKINTISI ÇÖZÜLECEK

Keskin’de okulun yapımı için ayrılan 6 bin 300 metre karelik alanın bin 300 metrekaresi okul binası, 5 bin metrekaresi ise bahçe ve yeşil alan olarak değerlendirilecek. 24 derslikten oluşacak okulda 700 öğrenci Elektrik-Elektronik, CNC ve Makine alanlarında eğitim görecek. Okulun eğitim faaliyetine başlayarak ilk mezunlarını vermesiyle Kırıkkale’de ve bölgede var olan kalifiye ara eleman sıkıntısına büyük oranda çözüm olacağına inandıklarını söyleyen Varlı, Nisan ayında başlayacak inşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak mesleki eğitim alanında, sosyal ve kültürel faaliyetlerde, bölgesinde uluslararası kalite standartlarını yakalamış, kaliteli bir eğitim kurumunun şehrimize kazandırılmış olacağını ifade etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x