Siyaset

MHP Keskin İlçe Başkanlığı Karaca’ya Emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin ilçe kongresi gerçekleşti. Yapılan genel kurulda Turgut Karaca MHP Keskin ilçe başkanı seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Keskin ilçe kongresi gerçekleşti. Yapılan genel kurulda Turgut Karaca MHP Keskin ilçe başkanı seçildi.

HABER: YELİZ ERDEM

Genel kurula MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, belediye başkanları ve il ilçe yöneticileri katıldı. Tek liste halinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Mustafa Silsüpüroğlu yeniden aday olmazken,  Turgut Karaca yeni ilçe başkanı seçildi.

İl Başkanı Abalı “Keskin ilçe kongremizi Keskin’in yiğitleriyle coşku, heyecan ve yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Keskinli hemşehrilerimizin iradesiyle kongremizden daha da güçlenerek çıkıyoruz. Mustafa Silsüpüroğlu başkana ve yönetimine hizmetleri için teşekkür ederiz. Göreve yeni seçilen Turgut Karaca Başkana ve yönetimine hayırlı olsun, başarılar dileriz” diye konuştu.

İlçe kongrelerini değerlendiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk “Kırıkkale’de ilçe kongrelerimizi İl Başkanımız Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı  Oğuzhan Akpınar, belediye başkanlarımız ve il ilçe yöneticilerimizle birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Daha da güçlenerek çıktığımız kongrelerimiz yerel seçimlerdeki zaferimizin müjdecisi niteliğindedir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu