Siyaset

MHP KIRIKKALE TEŞKİLATI CUMHUR İÇİN İSTANBUL’DA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanları hafta sonu yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimleri için İstanbul’a çıkarma yaptı. Genel Merkezin talimatları doğrultusunda İstanbul’a giden MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu çeşitli ilçe ve semtlerde seçim çalışmasında bulunarak Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

TOPLANTILARA KATILDI

MHP 81 il başkanları İstanbul’da Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a destek ve oy istemek için semt semt kişi kişi çalışma yapıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il başkanları ile yaptığı toplantıdan sonra il başkanları İstanbul’da hemşehrileriyle görüşerek Binali Yıldırım için oy istemeye başladı. Genel Merkezin talimatları doğrultusunda İstanbul’a giden MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu da  15-23 Haziran tarihleri arasında seçim çalışmalarında bulunacak. Çalışma ekibi ile İstanbul’da ilçe ilçe semt semt Kırıkkaleli hemşehrilerini işyerlerinde evlerinde ziyaretlerde bulunan Başkan Baloğlu, Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a desteklerini istiyor

İSTANBUL’U CUMHUR İTTİFAKI KAZANMALIDIR

Kırıkkaleliler derneği başta olmak üzere çeşitli derneklerle toplantı yapan MHP İl Başkanı Baloğlu “İstanbul Türkiye için büyük önem arz etmektedir. İstanbul’u Cumhur ittifakı mutlak surette kazanmalıdır. İstanbul Binali Yıldırım gibi bir ehil ele teslim edilerek daha güzel hizmetler almayı hak etmektedir. İstanbul ne idüğü belirsizlerin elinde kaybolup gidecek bir şehir değildir. İstanbul tarihiyle coğrafyasıyla kültürel dokusuyla bambaşka bir şehirdir. İstanbul’a geçmişte yapılan hatalardan da ders çıkarılarak yapılacak hizmetlerle dünya şehirleri arasında muazzam bir noktaya gelebilir” diye konuştu. Hemşehrilerine yaptığı ziyaretlerden olumlu dönüşler aldığını belirten Baloğlu, Cumhur ittifakı kapsamında MHP Kırıkkale il başkanlığı olarak İstanbul seçimlerini kazanmak için büyük çaba sarf ettiklerini adeta Kırıkkale’de seçim varmış gibi çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
erdur
erdur
14 Ağustos 2019 23:07

kırıkkale hüseyin kahya parkının yeniden dizayn edilmes, gerektiği kanısındayım emekliler parkından çıktı bayanlar parkı oldu millet oturacak yer arıyor yerlerde sürğnüyor miller

mehmet
mehmet
20 Haziran 2019 12:31

Keskin de bu kadar çalışmadılar da durmadılar da, soru işaretleri ile dolu bir teşkilatsınız artık.

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x