Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP Türkiye için göğsünü siper etmiştir 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güncel bir genel değerlendirme yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 50 yıldır dosta güven, düşmana korku salmaya devam ettiğini savundu. Türkiye’nin her alanda kuşatılmak istendiğini belirten Öztürk, ‘MHP Türkiye için adeta göğsünü siper etmiş vaziyettedir’ ifadesini kullandı.

 

KIRIKKALE’NİN MİLLİ HASSASİYETİ YÜKSEKTİR

Kırıkkale’nin milli hassasiyeti yüksek bir kent olduğuna da değinen Öztürk; ‘Kırıkkale bu kutlu vatan için nüfusuna oranla en çok şehit veren kentimizdir. Kırıkkale; yüksek Türkiye hassasiyeti nedeniyle gerek ülke içinde, gerekse ülke dışındaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen oyunları çok net görmektedir” diye konuştu. Değerlendirmesinde son zamanlardaki yeni parti girişimlerine de değinen Öztürk; ‘Batılı ülkelerin valiliğine, uşaklığına soyunup Türkiye’de mağdur edebiyatı yapanlar şunu bilsinler ki; Türk Milletinin bu ucuz numaralara artık karnı toktur. Türkiye’nin yeni partilerle siyasi bölünmeye değil, birliğe, bütünlüğe ihtiyacı vardır. Ekmeğini yediği, sayesinde belli makamlara geldiği partilerine ihanet edenler, memleketlerine de ihanet edebileceklerdir’ sözlerine yer verdi.

 

CUMHUR İTTİFAKI 2023’E KİLİTLENDİ

Türkiye’nin uluslararası ticaret kuralları içinde hareket ettiğini, ancak ABD’nin ticari olarak güvensizlik yarattığını tüm dünyanın gördüğünü belirten Öztürk; ‘Türkiye Cumhur İttifakı’nın gücü ve dirayetiyle S-400 hava savunma sistemini tüm engellemelere ve tehditlere karşı almıştır. F-35 uçağı olmazsa, dünyanın sonu değildir, uluslararası tahkimde biz bu işi çözeriz, kaybeden ABD olur. Türkiye kendi savaş uçağını üretene kadar, ihtiyacını benzer teknolojiye sahip diğer ülkelerden temin edecek hem siyasi iradededir, hem de güçtedir. Cumhur İttifakı buna inanmıştır.’ diyerek, milli kararlılık ve işbirliği sayesinde Türkiye’nin bölgesinde bileği bükülmez bir güç ve lider ülke haline gelmesi konusunda Cumhur İttifakı’nın 2023 hedeflerine kilitlenmiş olduğunu belirtti.

 

DOĞU AKDENİZ’DEKİ TEHDİTLER, TÜRKİYE’NİN HAKLARINI VE HAKLILIĞINI ORTADAN KALDIRMAZ

Öztürk; ‘Türkiye her alanda kıskaca alınmaya çalışılıyor. Doğu Akdeniz’de tabiri caizse ağzı olan Türkiye’ye karşı konuşuyor. Oysa; kaynakları kimseyle paylaşmak istemeyen Rum kesimidir ve Kuzey Kıbrıs’ın önerisini reddetmiştir. Bölgede; halen Fatih ve Yavuz sondaj gemilerimiz ve Barbaros Hayreddin Paşa sismik arama gemimiz faaliyettedir. Cumhur İttifakı’nın himayesindeki Türkiye kendi kıta sahanlığındaki hakları sonuna kadar savunur ve kimseye sorgulatmaz, bu böyle bilinmelidir’ dedi.

 

DEVLET BAHÇELİ SADECE BİZLERİN LİDERİ DEĞİL, TÜM TÜRKİYE SEVDALILARININ LİDERİDİR

Açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye sevdasına ve hassasiyetine de değinen Öztürk; ‘Daha 15 Temmuz’da Genel Merkez’e gelerek, milletimizin ve hükümetin yanında olduğunu açıklayıp, alçak FETÖ terör örgütünün kalkışmasını başarısızlığa uğratan, ardından Yeni Kapı ruhuyla iktidara destek veren Liderimiz Devlet Bahçeli Türkiye sevdasıyla 24 saatini geçirir. Bu yüzden ‘Benim aklım hep Türkiye’dedir şiarıyla yaşar, bu yüzden Türkiye sevdalılarının bilge lideridir. Cumhur İttifakı’nın temellerini atan, hayata geçiren, daha da güçlenmesi için tüm zamanını harcayan Devlet Bahçeli, bir yandan da Türkiye’nin terör belasından kurtulması adına çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’yi içten ve dıştan yıkmak, bölmek isteyenler ‘Devlet’ duvarına çarpmaktadır. Bu duvara çarpanlar; MHP’ye, Genel Başkanımız’a düşmanlık etmeye yeltenseler de, sonları ülkücülerin vatan sevdasında boğulmak olacaktır’ diyerek, Türkiye’nin güçlü geleceğinin mimarı MHP ve Cumhur İttifakı olacağını savundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x