Siyaset

MHP’de ilçe kongreleri bugün başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Teşkilatı’nda ilçe kongre tarihleri belli oldu. Yahşihan ve Delice ilçeleriyle bugün başlayacak olan ilçe kongreleri Pazar günü gerçekleşecek merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak.

HABER: YELİZ ERDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz ay kongrelerin Ağustos ayında başlayacağını duyurmuştu. Bahçeli’nin açıklamasının ardından Teşkilatı’nda da tarihler belli oldu. Tek adaylı yapılacak ilçe kongrelerini 4 günde bitirmeyi hedefleyen MHP Kırıkkale’de il kongresinin ise bir ay sonra yapılması bekleniyor.

Bugün itibariyle başlayacak olan ilçe kongreleri Cumartesi günü yapılacak merkez ilçe kongresiyle tamamlanacak. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından MHP Kırıkkale İl Kongresinin yapılması bekleniyor. İlçe kongrelerinden bir ay sonra il kongresinin de yapılacağı öğrenildi.

MHP’DE İLÇE KONGRELERİ TAKVİMİ

21 Ağustos Pazartesi Yahşihan Saat.10.00, Delice Saat. 14.00, 22 Ağustos Salı Karakeçili Saat. 10.00, Çelebi saat.14.00, 23 Ağustos Çarşamba Balışeyh Saat.10.00, Sulakyurt Saat.14.00, 24 Ağustos Perşembe Bahşılı Saat.10.00, Keskin Saat.14.00, 26 Ağustos Cumartesi Saat. 14.00’da gerçekleşecek.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu