Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Milletvekili Öztürk başvurusunu genel merkeze yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yeniden aday olmak için başvurusunu Ak Parti Genel Merkezine yaptı.

DOSYAYI GENEL MERKEZE SUNDU

AK Parti Keskin Kurucu İlçe Başkanlığı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve şuanda 26. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği görevini ifa eden Abdullah Öztürk 27. Dönem Milletvekilliği için müracaatını Ak Parti Genel Merkezine yaptı. Milletvekili seçilmesine rağmen evini ve işini Ankara’ya taşımayan ve TBMM oturumlarından fırsat buldukça her gün hemşerileriyle bir araya gelmeye özen gösteren Milletvekili Öztürk’ün yeniden adaylık müracaatında bulunması Kırıkkale’de memnuniyetle karşılandı.

HEDEF KIRIKKALE PLAKA NUMARASI

Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini hatırlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Öztürk, bu açıdan 24 Haziran seçimlerinin de büyük önem taşıdığını söyledi. Öztürk “Ülkemiz ve devletimizin geleceği için Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında yer aldık, bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar liderine sahip çıkan ve her dönem desteğini artıran Kırıkkaleli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu destek 24 Haziran seçimlerinde de devam edecek ve Ak Parti Kırıkkalemizden yine bir Türkiye rekoruna imza atarak plaka numaramız olan yüzde 71 oy arını ile TBMM’ye 3 vekil gönderecektir. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x