Gündem

Minecraft Sunucusunda Nasıl Oynanır?

Operatörler genellikle yöneticilerin minecraft sunucu ile kontrol etmesine ve haydut oyuncuları ve holiganları önlemesine yardımcı olur.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Operatörler genellikle yöneticilerin minecraft sunucu ile kontrol etmesine ve haydut oyuncuları ve holiganları önlemesine yardımcı olur. Hem operatörler hem de yöneticiler, minecraft sunucunun sorunsuz çalışmasını sağlamak için çeşitli komutlara erişebilir.

Varsayılan bir minecraft sunucu oyuncular, Şablon: komutu kullanılarak veya sunucu dizininde ops.json düzenlenerek ve ardından sunucu yeniden başlatılarak operatörler veya yöneticiler olarak atanır.

Yerel minecraft sunucu kesinlikle minecraft.net’e erişim gerektirmez, bu nedenle internet bağlantısı olmadan izole bir yerel ağda oynayabilirsiniz. Minecraft oyuncu görünümleri için bir depo olarak ve ayrıca o sunucudaki bilgisayar korsanlarının ve vandalların sahte adlar kullanmasını engelleyen hesapların bir listesini içeren bir veri tabanı olarak kullanırlar. Diğer ayarlar ile birlikte bu da server proerties metin dosyasının düzenlenmesi ile değiştirilir. Serverlar sitesinden ulaşabilirsiniz.

 Minecraft Sunucu ile Harika Oyunlar

Parçalar varsayılan olarak değiştirilirse, sunucu her 30 saniyede bir “world” klasörüne kaydeder. Bir operatör ile oynatıcı sunucuya bağlanmada sorun yaşadığında bir mesaj görülür.  İletim sonu (istemciden mesaj): sunucu, istemciye veri göndermeyi durdurduğunda oluşur.

Dahili Sunucu Hatası: java.net.minecraft; Sunucu, genellikle değiştirilmiş bir sunucudan istemciye bilinmeyen bilgiler gönderir, bu eski bir istemci sunucuya güncellenmiş mod ile katılmaya çalıştığında ortaya çıkıyor.

Zaman aşımı: İstemci sunucuyla bağlantısını kaybettiğinde muhtemelen internet bağlantısını kaybetmiştir veya minecraft özellikleri bir güvenlik duvarı tarafından engellenir. Minecraft sunucu erişim hızları yüksektir. Serverlar sitesinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.serverlar.gen.tr/minecraft-turk-sunuculari/

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x