Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MKE Eski Günlerine Kavuşacak

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, genel merkezine giderek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Kırıkkale'nin sorunları hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SORUNLARI DİNLEDİ
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık,”Sayın Genel Başkanımız ile ilimiz Kırıkkale’nin genel durumu, MKE tesislerinin içinde bulunduğu sıkıntı ve sorunlar, tarım ve hayvancılık, ilimizde yerel basın ve esnaflarımızın içinde bulunduğu sıkıntılar, EYT liler ile 3600 ek gösterge bekleyen kamu görevlilerimizin sorunları, STK ve derneklerimizin talepleri ve ülke gündemimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Ülkemizin yoğun sorunları içerisinde ilimiz Kırıkkale ile ilgili göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, ayırdığı değerli 5 saatlik zaman için kendisine ilimiz ve teşkilatımız adına çok teşekkür ederim.”

SÖZ ALDIM
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kırıkkale’nin emekliler şehri olmaktan kurtaracağı sözünü aldığını açıklayan  İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık,”İktidara geldiğimizde ilk işimiz savunma sanayimizin bel kemiği olan MKE fabrikalarını modernize duruma getireceğiz. MKE Fabrikaları yanına yan tesisler kurarak, iş gücünü attırmaya gidilecek. Hem şehir hemde insanımız kazanacak.” Türkiye’de zamların sağanak şeklinde geldiğini belirten Altınışık, “Bakkalda, markette, manavda fiyatlar ortada, işsiz gençlerin, emeklilerin, EYT’lilerin durumu ortada. Milyonlarca vatandaşı yoksulluk ve açlık sınırında yaşayan bir ülkenin ekonomisi nasıl uçan ekonomi oluyor? Sözüm ona dünya bize hayran, Avrupa bizi kıskanıyor. EYT’lilerin durumumu ortada. Konuşan biz değiliz, konuşan milletin kendisi. Bu iş parti işi değil, insan işi, vatandaşın işi. Türkiye’yi yönetenler bu derde çözüm bulmak zorundadır. Partimiz meclise girdiğimizden beri EYT’li kardeşlerimiz için çok çalıştı. EYT’liler seçimden sonra unutuldu gitti. İktidarda biz bunun gereğini yapacağız.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x