GündemKırıkkaleManşet

MKEK’DE YETKİ TÜRK ENERJİ SEN’DE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de MKEK’ye bağlı işyerlerinde üye çoğunluğunu elinde bulunduran Türk Enerji Sen yeniden yetkilendirildi. Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney “15 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Makine Kimya Endüstrisi Kurumu genelinde kurum personelinin teveccühü ile sendikamız, tekrar yetkili olmuştur” diye konuştu.

 

ÇABAMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney “Gerek üyelerimizin ve gerekse kurumumuzun sorunlarının çözümü için geçmişte göstermiş olduğumuz çabamız artarak devam edecektir. Bize güvenerek destek olan tüm kurum personelinin teveccühüne layık olmaya özen göstereceğiz. Kurum yöneticileri ile diyaloğa açık ve sonuç almaya yönelik sendikacılık anlayışımız devam edecektir. Sendikacılık faaliyetlerimizde; bizden desteğini esirgemeyen başta genel başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, şube başkanımıza, şube yönetim kurulu üyelerimize, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize tekrar teşekkür eder, 19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu