Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Mobilya ve Elektronik Eşya

Egeden tüm ülkeye beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşya satışı yapan firma Aliağa spot spot eşya satışı yapıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Egeden tüm ülkeye beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşya satışı yapan firma Aliağa spot spot eşya satışı yapıyor. Satışa sunduğu tüm spot ürünler, kaliteli, dayanıklı, kullanışlı ve uygun fiyatlıdır.

Firmada Satışa Sunulan Ürünler

Nakliye ve montaj aşamasında da hizmet veren firma Aliağa spot mobilya , küçük ev aletleri, ofis mobilyaları ve beyaz eşya satışı yapıyor. Bu ürünler spot olarak ambalajında ve garanti kapsamında satılıyor. Ürünler uygun fiyatlı ve günün trendlerine uygundur. Spot ürünler arasında tüm markaların ürünlerini bulmak mümkün.

İkinci El Satış

Firma spot ürünler dışında evlerde stoklamanın zor olduğu ve kullanmadığınız her türlü beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşyanızı da adresten alarak alıcı ve satıcı arasındaki tasarruf zincirini oluşturuyor. Kullanılabilir durumdaki bu ürünlerinizi Aliağa ikinci el mobilya satış adresi olan site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Her ürünün cinsine ve sağlamlığına göre fiyat biçilmekte ve anında nakit ödeme ile ürünler adresten teslim alınmaktadır. İkinci el ürünlerde firmanın dikkat ettiği kriterler ürünün temiz ve sağlam olmasıdır.

Yaşam Alanlarınızda Konfor Sağlayın

Aliağa spot ve ikinci el mağazası uzun yıllardan beri bu sektörde yer alıyor. Uygun fiyata spot ürünler ile yaşam alanlarınıza konfor sağlayan firma ürünleri markaların ürettiği ürünlerdir. Güvenle kullanılacak ürünler dayanıklı olup tedarikçi firma olarak firmanın ürünlerini incelemek için showromlarını ziyaret etmek gerekiyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x