Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Muhtarlarımız toplumun konuşan dili

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Ertan Taşkın, seçim çalışmaları kapsamında akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların desteğini alan Taşkın, mecliste kapısının her zaman Kırıkkale halkına açık olacağını söyledi.

DİRSEK TEMASINDA OLACAĞIZ

Temayülün ardından başlayan mülakat heyecanıyla birlikte Ak Parti Milletvekili Av. Aday Adayı Ertan Taşkın seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarına seri ziyaretler düzenleyen ve sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Taşkın, geçtiğimiz gün akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi. Yemek sonrasında yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin çözüm bekleyen sorunlarını bildiğini ve yakından takip ettiğini belirten Taşkın, çözüm noktasında her ay muhtarları misafir edeceğini belirterek, elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

HOŞ BİR SEDA BIRAKMANIN AMACINDAYIM

Yemekte muhtarın desteğini ve olumlu görüşlerini alan Taşkın, istişarede bulunarak tam destek aldı. Taşkın, “Muhtarlarımız toplumun konuşan dili olduğu için onların hizmetlerini çok anlamlı ve önemli buluyorum. Muhtarlarım siz hem yerel idarenin hem de genel idarenin temsilcisisiniz. Devlet ve halk arasındaki hizmet köprüsüsünüz. Bizler siyasetçi olarak devlet-vatandaş sinerjinin sağlanması ile mükellefiz. Ne makam ne koltuk derdindeyim. Yapacağımız proje ve hizmetlerle hoş bir seda bırakmanın amacındayım.”dedi. Yemek sonrasında davetten dolayı muhtarlar, vekili aday adayı Av. Ertan Taşkın’a teşekkür ederek destek sözü verdiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x