Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Nişan ve Evlilik Yüzüklerinin Yeni Simgesi Baget Tektaş Pırlanta Yüzükler

​Kişiler sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışında olabilir. Özellikle sevilen kişinin tarzını bilmek hediye alma işlerini daha da kolaylaştırır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

​Nişan ve Evlilik Yüzüklerinin Yeni Simgesi Baget Tektaş Pırlanta Yüzükler

Kişiler sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışında olabilir. Özellikle sevilen kişinin tarzını bilmek hediye alma işlerini daha da kolaylaştırır. Bireyler hayatını birleştirmeye niyetli olduklarında sevdiği kadına yüzük alarak ilk adımı başlatabilir. Evlilik teklifi süreçlerinde gerekli organizasyonlar yapılması kadar yüzük seçimi de önemlidir. Bireyin zevkine hitap eden tektaş pırlanta yüzük ya da baget yüzükler tercih edilmektedir.

Günümüzde evlilik tekliflerinde farklı modellerde yüzükler alınır. Kişiler farklı tasarımları beğeniyor ve biricik yüzükleri seviyorsa en iyi seçenek baget yüzük modelleridir. Birçok pırlanta birleşimi ile baget yüzük modelleri elde edilir. Özellikle farklı pırlanta kesimi, boyutları birleşerek farklı, özgün yüzükler elde edilir. Tektaş ve baget farkı nedir? Tektaş yüzüklerde genellikle bir pırlanta ile elde edilen yüzük modelleridir. Baget yüzükler ise kare, dikdörtgen formda olup çerçeve ve orta kısımda pırlanta yer alır. Böylece daha gösterişli, özgün tasarımlarda yüzük modelleri ortaya çıkar. Bireyler daha büyük ve özel hediye isterse en iyi alternatiflerden biri baget yüzük almaktır.

Baget Kesim Pırlanta Ne Demek?

Baget yüzükler farklı ve özgün tasarımları ile birçok kişi tarafından beğenilir. Bu nedenle artık evlenme tekliflerinde tektaş yüzük modellerinin yanı sıra baget yüzükler hediye edilir. Farklı tasarım sevenler için baget modeller sade, şık, klasik yüzük sevenler için ise tektaş yüzük modelleri önerilir. Kişiler en sevdikleri, değer verdikleri insandan hediye aldıklarında daha özel olduğunu hisseder. Bu nedenle hediye seçerken kullanacak kişinin beğenisine hitap eden seçimlerin yapılması önem  taşır.

rlanta yüzük modelleri içerisinde baget yüzükler yer alır. Baget kesim pırlanta özel olarak tasarlanan rlanta yüzük olarak bilinir. Birbirinden farklı boyutta pırlantaların birleşimi ile baget pırlanta yüzük modelleri ortaya çıkar.  Her pırlantanın kesimi, boyu, çerçevesi farklıdır. Bu nedenle oldukça özenle üretilir ve karat oranının tam denk gelmesi için ince el işçiliği ile çalışılmaktadır. Yuvarlak, kare ya da dikdörtgen şeklinde parlak, net pırlanta ile görsel sunan baget yüzükler birçok kişi tarafından beğenilir. Bu nedenle evlilik tekliflerinde de baget yüzükler tercih edilir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x