GündemKırıkkaleManşet

Nüfusta ehliyet dönemi başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ehliyet ve Pasaport işlemlerine artık emniyet değil nüfus daireleri bakacak. 2 Nisan itibariyle uygulama başlarken, İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Kırıkkale Valisi Dr. M.İlker Haktankaçmaz çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret ederek,  2 Nisan 2018 tarihi itibariyle  Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerince verilmeye başlanılan pasaport ve sürücü belgesi verilmesi işlemlerini yerinde inceledi. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Cebeci’den yürütülen faaliyetlerin yanı sıra, pasaport ve sürücü belgesi verilmesi işlemleri ile bilgiler alan Vali Haktankaçmaz, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü servislerinde de incelemelerde bulunarak, kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi almak için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Ziyarette, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile Merkez İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Karakoç’da hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x